Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Αγαπητοί αναγνώστες, στην προσπάθεια μου να δώσω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και όση γνώση μπορώ πάνω στο αντικείμενο της κατασκευής ενός σπιτικού φούρνου σας ενημερώνω θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια πάνω στην κατασκευή φούρνου με πηλό αλλα και φούρνου με κεραμικά τούβλα, διαδικασία που δεν διαφέρει σε τίποτα με την κατασκευή με πυρότουβλα.

Διευκρινίζω πως το blog δεν έχει αυτοσκοπό να βγάλω χρήματα,ότι κάνω το κάνω από αγάπη για το αντικείμενο όμως δεν έχω την δυνατότητα να βάλω και από την τσέπη μου για να προσφέρω κάτι τις το παραπάνω.

Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρονται για τα σεμινάρια να στείλουν mail στον dimitrisbizakis@gmail.com ώστε να γίνει λίστα και κλήρωση όταν με το καλό μαζευτούν τα έξοδα.

Τα έξοδα θα υπολογιστούν ανάλογα με την ζήτηση, εάν τα ενδιαφέροντα άτομα είναι λιγότερα από 5 θα ακυρωθεί το σεμινάριο.
Όπως και να έχει θα ενημερωθούν μέσω email.

Παρακαλώ κάντε οποιαδήποτε δωρεά έστω και 2 ευρώ ώστε να μαζευτεί το ποσό που χρειάζεται.
Μέχρι στιγμής το ποσό που έχει συγκεντρωθεί είναι 20 ευρώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κατασκευή ξυλόφουρνου με πυρότουβλα - Τα υλικά

Τα Υλικά
Ο ποιο δύσκολος και πολύπλοκος τρόπος κατασκευής ενός φούρνου είναι η χρησιμοποίηση των πυρότουβλων, φυσικά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει με την βελτίωση της αισθητικής του χώρου σας αλλά και από λειτουργική άποψη!


Κατασκευή ξυλόφουρνου με πυρότουβλα - Ο θόλος και η μόνωση του.

ΘόλοςΗ κατασκευή του θόλου αποτελεί ίσως το ποιό δύσκολο μέρος της κατασκευής του ξυλόφουρνου με πυρότουβλα και αυτό γιατί ο μάστορας, δηλαδή εσείς, θα πρέπει να έχει υπομονή, επιμονή, αρκετό χρόνο και πολύ καλό μάτι!

Κατασκευή ξυλόφουρνου με πυρότουβλα - Η πόρτα(αψίδα) και η καμινάδα.

Πόρτα-ΑψίδαΗ είσοδός του φούρνου ποικίλοι στον χρονικό διάστημα που θα κατασκευαστεί, αρκετοί φτιάχνουν πρώτα την είσοδο με την αψίδα και μετέπειτα τον θόλο, άλλοι πάλι την χτίζουν παράλληλα όπως ανεβαίνουν τα περάσματα(δαχτυλίδια) μέχρι την κορυφή.